Hagberts Foto Aktiebolag

Skåne län

Information

Hagberts Foto Aktiebolag är ett av många företag som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som Hagberts Foto Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hagberts Foto Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hagberts Foto Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1971-01-04. Men sedan 1971-01-01 så har Hagberts Foto Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Folkets Husg. 6 A, 295 31, Bromölla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hagberts Foto Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-27182.

Bromölla arbetar för att företag som Hagberts Foto Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hagberts Foto Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall driva handel med foto, radio och hemelektronik samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hagberts Foto Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jönsson, Lars Magnus -Jönsson, Pia Marie.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hagberts Foto Aktiebolag och det är följande personer, Jönsson, Lars Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Pia Marie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Bo Thomas som är född 1951 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisor, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hagberts Foto Aktiebolag är 556143-1684.