BR Skor AB

Skåne län

Information

BR Skor AB är ett av många företag som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som BR Skor AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BR Skor AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

BR Skor AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1971-08-03. Men sedan 1971-01-01 så har BR Skor AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Industrig. 1, 295 39, Bromölla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BR Skor AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-27535.

Bromölla arbetar för att företag som BR Skor AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BR Skor AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av skor, väskor, lädervaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BR Skor AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BR Skor AB och det är följande personer, Edlund, Bodil Mari som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Steve Olof som är född 1961 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BR Skor AB är 556149-3684.