Ementa AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Ementa AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ementa AB är ett av dem. Statusen för Ementa AB är att Bolaget är aktivt.

Ementa AB är ett Aktiebolag och skapades 1971-10-25. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ementa AB ska trivas.

Ementa AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bromölla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med förnödenheter, service och transporttjänster till industrin, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ementa AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Ementa AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Ementa AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-13987.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Boberg, Birgit Marianne.

De som är på något sätt har med Ementa AB är Boberg, Birgit Marianne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Boberg, Bo Axel Kenneth som är född 1946 och har titeln Suppleant, Myrbrant, Per Ante som är född 1941 och har titeln Revisor, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, REKOREV Per-Ante Myrbrant som är född och har titeln Revisor, Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Ementa AB har 556152-3480 som sitt organisationsnummer.