Markislagret i Bromölla Aktiebolag

Skåne län

Information

I Bromölla finns det ett Aktiebolag som heter Markislagret i Bromölla Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Markislagret i Bromölla Aktiebolag i Skåne län. Bromölla är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Markislagret i Bromölla Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1972-12-21 så har Markislagret i Bromölla Aktiebolag varit registrerat och sedan 1973-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Markislagret i Bromölla Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Markislagret i Bromölla Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Industrig. 13, 295 39, Bromölla. Vi ni istället prata med Markislagret i Bromölla Aktiebolag så kan ni göra det på 0456-25566.

Bolaget skall bedriva detaljhandel, företrädesvis avseende husgeråd, trädgårdsartiklar, markiser, handel med manufaktur och kortavaror för försäljning genom stormarknader och varuhus, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nilsson, Helmer Bertil som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Anna Maja Camilla som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingemar Sigvard som är född 1938 och har titeln Suppleant, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Anna Maja Camilla -Nilsson, Helmer Bertil .

Markislagret i Bromölla Aktiebolag har 556174-0548 som sitt organisationsnummer.