Eko Skåne AB

Skåne län

Information

Eko Skåne AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där Eko Skåne AB finns. I Bromölla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eko Skåne AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Eko Skåne AB har haft sedan 1994-01-01. Eko Skåne AB har funnits sedan och 2005-11-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Eko Skåne AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nils Måns v. 7, 295 35, Bromölla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3281894.

Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Eko Skåne AB Privat, ej börsnoterat.

Eko Skåne AB har idag 556189-6738 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Eko Skåne AB

Bolaget skall bedriva uppfödning, tävlingsverksamhet och handel med hästar, verksamhet inom jordbruk, handel med fordon, minut- och partihandel med konsumtionsvaror, entreprenadmaskiner, byggmaterial, verktyg samt därmed förenlig verksamhet.

I Eko Skåne AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Parfalk, Ditte Gertrud som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Parfalk, Raoul Pete Joacim som är född 1961 och har titeln Suppleant, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Pålsson, Agneta Elisabet som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .