Aktiebolaget Bromölla Charkuterifabrik

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Aktiebolaget Bromölla Charkuterifabrik är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Bromölla Charkuterifabrik är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Bromölla Charkuterifabrik är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Bromölla Charkuterifabrik är ett Aktiebolag och skapades 1975-11-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Bromölla Charkuterifabrik ska trivas.

Aktiebolaget Bromölla Charkuterifabrik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bromölla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva charkuterifabrik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Bromölla Charkuterifabrik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är Aktiebolaget Bromölla Charkuterifabrik Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Bromölla Charkuterifabrik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-45250.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Bromölla Charkuterifabrik är Samuelsson, Per Ronny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Lena Gunilla som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Myrbrant, Per Ante som är född 1941 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, REKOREV Per-Ante Myrbrant som är född och har titeln Revisor.

Aktiebolaget Bromölla Charkuterifabrik har 556190-7378 som sitt organisationsnummer.