Hagakiosken i Bromölla Aktiebolag

Skåne län

Information

Hagakiosken i Bromölla Aktiebolag är en verksamhet som finns i Bromölla. I Hagakiosken i Bromölla Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Busk, Camilla Franciska Minette som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Karl-Erik Christoffer som är född 1969 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hagakiosken i Bromölla Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hagakiosken i Bromölla Aktiebolag på telefon 0456-27622.

Bolaget skall driva kioskrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hagakiosken i Bromölla Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hagakiosken i Bromölla Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hagakiosken i Bromölla Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Hagakiosken i Bromölla Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hagakiosken i Bromölla Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hagakiosken i Bromölla Aktiebolag har 556197-6407 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.