Tradarn i Bäckaskog Aktiebolag

Skåne län

Information

Tradarn i Bäckaskog Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som Tradarn i Bäckaskog Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tradarn i Bäckaskog Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Tradarn i Bäckaskog Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1978-09-21. Men sedan 1978-01-01 så har Tradarn i Bäckaskog Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Valjev. 13, 295 32, Bromölla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tradarn i Bäckaskog Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-53255.

Bromölla arbetar för att verksamheter som Tradarn i Bäckaskog Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tradarn i Bäckaskog Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva servering och kioskrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tradarn i Bäckaskog Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tradarn i Bäckaskog Aktiebolag och det är följande personer, Ekdahl, Karl-Erik Christoffer som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Busk, Camilla Franciska Minette som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tradarn i Bäckaskog Aktiebolag är 556197-8890.