Dolata Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Dolata Invest Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som Dolata Invest Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dolata Invest Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Dolata Invest Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1979-05-02. Men sedan 1979-01-01 så har Dolata Invest Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Industrig. 7, 295 39, Bromölla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dolata Invest Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-29906.

Bromölla arbetar för att bolag som Dolata Invest Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dolata Invest Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva postorderförsäljning av fotoreproduktioner, bedriva handel med värdepapper och fordon samt bedriva fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dolata Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dolata Invest Aktiebolag och det är följande personer, Dolata, Edward Michal som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Dolata, Marcus Eddie Michael som är född 1976 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dolata Invest Aktiebolag är 556200-0314.