Claessons Cykel & Motor Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Claessons Cykel & Motor Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Bromölla här finns det många olika Aktiebolag. Claessons Cykel & Motor Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Bromölla jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Claessons Cykel & Motor Aktiebolag är momsregistrerat sedan1983-01-01 och har organisationsnummer 556222-7313.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-23030 alternativt besöka eller skicka post till Claessons Cykel & Motor Aktiebolag på följande adress Industrig. 11, 295 39, Bromölla.

Claessons Cykel & Motor Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Claessons Cykel & Motor Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Karlsson, Bengt Olle Bertil som är född 1952 och har titeln Suppleant , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och reparationer av motorcyklar och mopeder, äga och förvalta fast egendom samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.