Bröderna Persson Specialsnickeri Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bröderna Persson Specialsnickeri Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Bromölla här finns det många olika Aktiebolag. Bröderna Persson Specialsnickeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Bromölla jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Bröderna Persson Specialsnickeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1982-01-01 och har organisationsnummer 556223-0820.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-25858 alternativt besöka eller skicka post till Bröderna Persson Specialsnickeri Aktiebolag på följande adress Verkstadsg. 1 I, 295 38, Bromölla.

Bröderna Persson Specialsnickeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bröderna Persson Specialsnickeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Persson, Lars Christer som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Persson, Birgit Marianne som är född 1934 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra specialsnickerier, möbler och inredningar, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.