Energipartner i Valje Aktiebolag

Skåne län

Information

Energipartner i Valje Aktiebolag är en verksamhet som finns i Bromölla. I Energipartner i Valje Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Ulf Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sonja Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Revisor, Sturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Energipartner i Valje Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Energipartner i Valje Aktiebolag på telefon 044-248250.

Bolaget skall driva handel med energi- och petroliumprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Energipartner i Valje Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Energipartner i Valje Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Energipartner i Valje Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Energipartner i Valje Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Energipartner i Valje Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Sonja Maria -Andersson, Ulf Christer

Energipartner i Valje Aktiebolag har 556239-0186 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.