Omya Nymölla AB

Skåne län

Information

I Bromölla finns det ett Aktiebolag som heter Omya Nymölla AB. Det finns flera företag som liknar Omya Nymölla AB i Skåne län. Bromölla är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Omya Nymölla AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1984-04-18 så har Omya Nymölla AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Omya Nymölla AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Omya Nymölla AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Nymöllav. 260, 295 73, Nymölla. Vi ni istället prata med Omya Nymölla AB så kan ni göra det på 044-281280.

Bolaget skall bedriva framställning av kemikalieprodukter och mineraliska produkter, import och försäljning av kemikaliska mineraler, ävensom annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Leversen, Per-Gunnar som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Leversen, Per-Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Korak, Josef som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Werder, Anders Gustaf Bernhard som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lamme, Sven Mattias som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Omya Nymölla AB har 556243-1113 som sitt organisationsnummer.