Veterinärerna Ch o L Martinsen Aktiebolag

Skåne län

Information

556255-4583 är organisationsnummer för verksamheten Veterinärerna Ch o L Martinsen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Veterinärerna Ch o L Martinsen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som Veterinärerna Ch o L Martinsen Aktiebolag finns i.

Veterinärerna Ch o L Martinsen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-02-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Veterinärerna Ch o L Martinsen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Veterinärerna Ch o L Martinsen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Veterinärerna Ch o L Martinsen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Veterinärerna Ch o L Martinsen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-94225 eller genom brev på följande adress:
Oretorpsv. 151, 295 94, Näsum

Bolaget skall bedriva veterinärverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Veterinärerna Ch o L Martinsen Aktiebolag och det är Landelius Martinsen, Lena Margaretha som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsen, Christopher som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,