Smedmästaren i Bromölla AB

Skåne län

Information

556268-8951 är organisationsnummer för verksamheten Smedmästaren i Bromölla AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Smedmästaren i Bromölla AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som Smedmästaren i Bromölla AB finns i.

Smedmästaren i Bromölla AB har varit registrerat sedan 1985-12-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Smedmästaren i Bromölla AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Smedmästaren i Bromölla AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Smedmästaren i Bromölla AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Sandberg, Jörgen Olle Georg -Sandberg, Rita Ann Christin

Vill ni komma i kontakt med Smedmästaren i Bromölla AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-27190 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 27, 295 39, Bromölla

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom metallkonstruktioner, träning och uppfödning av jakthunder och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Smedmästaren i Bromölla AB och det är Sandberg, Jörgen Olle Georg som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Rita Ann Christin som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionspoolen Bert Sandström AB som är född och har titeln Revisor,