Pyramis Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Pyramis Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pyramis Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Pyramis Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Pyramis Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-04-08. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pyramis Aktiebolag ska trivas.

I Bromölla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och försäljning av tjänster inom media- och IT-branschen. Bolaget skall bedriva försäljning av byggmaterial, monteringsfärdiga hus, byggnadsverksamhet inom byggbranschen. Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet. Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pyramis Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Pyramis Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Pyramis Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-21973.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Pyramis Aktiebolag är Strömbeck, Lars Peter Kenneth som är född 1961 och har titeln Likvidator, Öfverman, Jan Einar Gösta som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Jan Öfverman Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Pyramis Aktiebolag har 556275-4894 som sitt organisationsnummer.