Bromölla Busstrafik Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Bromölla Busstrafik Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bromölla Busstrafik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bromölla Busstrafik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bromölla Busstrafik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-01-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bromölla Busstrafik Aktiebolag ska trivas.

Bromölla Busstrafik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bromölla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva beställningstrafik med buss, anordnande av researrangemang och försäljning av resor i resebyrårörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bromölla Busstrafik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Bromölla Busstrafik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Bromölla Busstrafik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-23005.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bromölla Busstrafik Aktiebolag är Nordström, Mats Rikard Jörgen som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Lena Ingalill som är född 1948 och har titeln Suppleant, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Persson, Hans-Benny som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Bromölla Busstrafik Aktiebolag har 556291-0694 som sitt organisationsnummer.