Kyrkbackens Livs Aktiebolag (Arnes Livs)

Skåne län

Information

Kyrkbackens Livs Aktiebolag (Arnes Livs) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där Kyrkbackens Livs Aktiebolag (Arnes Livs) finns. I Bromölla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kyrkbackens Livs Aktiebolag (Arnes Livs) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kyrkbackens Livs Aktiebolag (Arnes Livs) har haft sedan 1994-01-01. Kyrkbackens Livs Aktiebolag (Arnes Livs) har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kyrkbackens Livs Aktiebolag (Arnes Livs) så kan ni göra det genom att skicka er post till Axeltorpsv. 2, 295 74, Näsum men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-24530.

Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kyrkbackens Livs Aktiebolag (Arnes Livs) Privat, ej börsnoterat.

Kyrkbackens Livs Aktiebolag (Arnes Livs) har idag 556314-7908 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kyrkbackens Livs Aktiebolag (Arnes Livs)

Bolaget skall bedriva livsmedelsdetaljhandel samt därmed förenlig verksamhet.

I Kyrkbackens Livs Aktiebolag (Arnes Livs) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Per Anders Staffan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Lola Åsa Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Henriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .