Värdepappershandeln hos Sjödin & Co Aktiebolag

Skåne län

Information

Värdepappershandeln hos Sjödin & Co Aktiebolag är en verksamhet som finns i Bromölla. I Värdepappershandeln hos Sjödin & Co Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjödin, Jan-Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Krüger, Louisa Magdalena som är född 1972 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Värdepappershandeln hos Sjödin & Co Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Värdepappershandeln hos Sjödin & Co Aktiebolag på telefon 044-5905150.

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av värdepapper, bedriva fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Värdepappershandeln hos Sjödin & Co Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Värdepappershandeln hos Sjödin & Co Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Värdepappershandeln hos Sjödin & Co Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Värdepappershandeln hos Sjödin & Co Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Värdepappershandeln hos Sjödin & Co Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Värdepappershandeln hos Sjödin & Co Aktiebolag har 556326-0750 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.