Taxi Bromölla Aktiebolag

Skåne län

Information

556331-6404 är organisationsnummer för verksamheten Taxi Bromölla Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Taxi Bromölla Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som Taxi Bromölla Aktiebolag finns i.

Taxi Bromölla Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-08-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Taxi Bromölla Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Taxi Bromölla Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Taxi Bromölla Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Blom, Lars Anders -Svensson, Lars Åke

Vill ni komma i kontakt med Taxi Bromölla Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-22900 eller genom brev på följande adress:
Stationsg. 2, 295 38, Bromölla

Bolaget skall bedriva beställningstrafik för person- och godsbefordran jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Taxi Bromölla Aktiebolag och det är Svensson, Lars Åke som är född 1964 och har titeln VD, Svensson, Lars Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Lars Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Bengt Erik Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Fast, Nils Krister Mikael som är född 1960 och har titeln Suppleant, Håkanson, Anders Jörgen som är född 1963 och har titeln SuppleantHåkansson, Ernst Gunnar Richard som är född 1971 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Andrew Mattias som är född 1971 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln RevisorHenriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln RevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor