J B Brunnsborrning Aktiebolag

Skåne län

Information

J B Brunnsborrning Aktiebolag är en verksamhet som finns i Bromölla. I J B Brunnsborrning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Rolf Bertil Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Git Ragni Mirjam som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Jane Sandra Mariel som är född 1980 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Liss Sofia Cathrin som är född 1978 och har titeln Suppleant, Haraldsson, Gun Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med J B Brunnsborrning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå J B Brunnsborrning Aktiebolag på telefon 0456-22440.

Bolaget skall utföra brunnsborrning samt försäljning och installationer av vattenpumpar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är J B Brunnsborrning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

J B Brunnsborrning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

J B Brunnsborrning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och J B Brunnsborrning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J B Brunnsborrning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

J B Brunnsborrning Aktiebolag har 556361-3883 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.