La finestra italiana AB

Skåne län

Information

La finestra italiana AB är ett bolag som finns i Bromölla. I La finestra italiana AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bertoni, Nicola som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Green, Anna Sara Rebecca som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Alf Ronny som är född 1950 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med La finestra italiana AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå La finestra italiana AB på telefon 044-209720.

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet, handel med italienska delikatesser samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är La finestra italiana AB av bolagstypen Aktiebolag.

La finestra italiana AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

La finestra italiana AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och La finestra italiana AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för La finestra italiana AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

La finestra italiana AB har 556362-5739 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.