KERTOP Aktiebolag

Skåne län

Information

KERTOP Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som KERTOP Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

KERTOP Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-02-15. Men sedan 1990-01-01 så har KERTOP Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KERTOP Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-22750.

Bromölla arbetar för att verksamheter som KERTOP Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KERTOP Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning, utveckla och tillverka keramiska produkter och tekniska produkter med keramik, bedriva handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt bedriva hästsport, djuruppfödning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KERTOP Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KERTOP Aktiebolag och det är följande personer, Truedsson, Kurt Arne Torsten som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Truedsson, Jens Thomas Patrik som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för KERTOP Aktiebolag är 556382-1080.