Grödbygården Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Grödbygården Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Grödbygården Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Grödbygården Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Grödbygården Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-05-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där företaget finns i jobbar för att företag som Grödbygården Aktiebolag ska trivas.

Grödbygården Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Bromölla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva behandlinghem för kvinnor och barn med psykosociala problem, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grödbygården Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Grödbygården Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Grödbygården Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-25880.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Grödbygården Aktiebolag är Olsson, Lars Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Elna Annika som är född 1949 och har titeln Suppleant, Svensson, Roger Per-Olof som är född 1962 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Grödbygården Aktiebolag har 556395-6472 som sitt organisationsnummer.