Aktiebolag Växia Blommor

Skåne län

Information

Aktiebolag Växia Blommor är ett av många företag som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolag Växia Blommor finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolag Växia Blommor som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-10-30. Men sedan 1991-01-01 så har Aktiebolag Växia Blommor varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Söderg. 13, 294 31, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolag Växia Blommor så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-10092.

Bromölla arbetar för att företag som Aktiebolag Växia Blommor ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolag Växia Blommor. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med blommor samt därmed förenlig verksamhet, bedriva handel- och förvaltning av fastigheter och värdepapper.

Firmatecknare för Aktiebolag Växia Blommor är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolag Växia Blommor och det är följande personer, Linné, Gull-Britt Stina Margareta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bo Linus som är född 1977 och har titeln Suppleant, Holgersson, Anders Tommy som är född 1965 och har titeln Revisor, Holgersson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolag Växia Blommor är 556405-6777.