Bröderna Björklunds Grus Aktiebolag

Skåne län

Information

556406-0936 är organisationsnummer för verksamheten Bröderna Björklunds Grus Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröderna Björklunds Grus Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som Bröderna Björklunds Grus Aktiebolag finns i.

Bröderna Björklunds Grus Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-09-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröderna Björklunds Grus Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Bröderna Björklunds Grus Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bröderna Björklunds Grus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Björklunds Grus Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0454-46630 eller genom brev på följande adress:
Skrivarehagsv. 18, 293 93, Olofström

Bolaget skall bedriva försäljning av grus, åkeri- och markentreprenad samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröderna Björklunds Grus Aktiebolag och det är Björklund, Sven Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björklund, Per Thomas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Lena Hanna-Karin som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Myrbrant, Per Ante som är född 1941 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionspoolen Bert Sandström AB som är född och har titeln RevisorREKOREV Per-Ante Myrbrant som är född och har titeln Revisor,