Brödernas Järn och Industri i Bromölla Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Brödernas Järn och Industri i Bromölla Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Brödernas Järn och Industri i Bromölla Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Brödernas Järn och Industri i Bromölla Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Brödernas Järn och Industri i Bromölla Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-11-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Brödernas Järn och Industri i Bromölla Aktiebolag ska trivas.

Brödernas Järn och Industri i Bromölla Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bromölla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av järn, verktyg och maskiner för hushåll, industri och byggnation, fastighets- och värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Brödernas Järn och Industri i Bromölla Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Brödernas Järn och Industri i Bromölla Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Brödernas Järn och Industri i Bromölla Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Brödernas Järn och Industri i Bromölla Aktiebolag är Mårtensson, Per William som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Janeth Agnetha Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Henriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Brödernas Järn och Industri i Bromölla Aktiebolag har 556410-8966 som sitt organisationsnummer.