Aktiebolaget Bromölla Glasmästeri

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Aktiebolaget Bromölla Glasmästeri är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Bromölla Glasmästeri är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Bromölla Glasmästeri är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Bromölla Glasmästeri är ett Aktiebolag och skapades 1990-12-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Bromölla Glasmästeri ska trivas.

Aktiebolaget Bromölla Glasmästeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bromölla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva glasmästeri, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Bromölla Glasmästeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Aktiebolaget Bromölla Glasmästeri Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Bromölla Glasmästeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-27458.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Bromölla Glasmästeri är Lilja, Lars Erik Magnus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Goldman, Tina Margaretha Henriette som är född 1971 och har titeln Suppleant, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Bromölla Glasmästeri har 556414-4805 som sitt organisationsnummer.