Aktiebolaget Bromölla Motorservice

Skåne län

Information

Aktiebolaget Bromölla Motorservice är ett bolag som finns i Bromölla. I Aktiebolaget Bromölla Motorservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Bromölla Motorservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Bromölla Motorservice på telefon 0456-28844.

Bolaget skall bedriva reparation och serivce av bilar och motorer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Bromölla Motorservice av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Bromölla Motorservice är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Bromölla Motorservice innehar ej F-skattsedel och Aktiebolaget Bromölla Motorservice är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Bromölla Motorservice så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Aktiebolaget Bromölla Motorservice har 556416-2054 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.