Bäckmans Cykel & Fritid i Bromölla Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bäckmans Cykel & Fritid i Bromölla Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Bromölla här finns det många olika Aktiebolag. Bäckmans Cykel & Fritid i Bromölla Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Bromölla jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Bäckmans Cykel & Fritid i Bromölla Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556416-2567.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0456-27056 alternativt besöka eller skicka post till Bäckmans Cykel & Fritid i Bromölla Aktiebolag på följande adress Tians v. 30, 295 32, Bromölla.

Bäckmans Cykel & Fritid i Bromölla Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bäckmans Cykel & Fritid i Bromölla Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bäckman, Majvi Ann-Charlotte som är född 1958 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med trädgårdsmaskiner, cyklar och fritidsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.