Filmpalatset Bromölla Aktiebolag

Skåne län

Information

I Bromölla finns det ett Aktiebolag som heter Filmpalatset Bromölla Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Filmpalatset Bromölla Aktiebolag i Skåne län. Bromölla är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1991-06-11 så har Filmpalatset Bromölla Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Filmpalatset Bromölla Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Filmpalatset Bromölla Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ifötorget, 295 31, Bromölla. Vi ni istället prata med Filmpalatset Bromölla Aktiebolag så kan ni göra det på 0456-25857.

Bolaget skall bedriva biografverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jönsson, Mats Inge Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Åke Johan Mikael som är född 1976 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Filmpalatset Bromölla Aktiebolag har 556427-1129 som sitt organisationsnummer.