Party & Fest i Bromölla Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka uthyrning av tält, bord och stolar för fest- arrangemang, bedriva kiosk- och serveringsverksamhet och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Party & Fest i Bromölla Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bromölla så är Party & Fest i Bromölla Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bromölla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bromölla och i Skåne län. Redan 1991-06-25 så skapades Party & Fest i Bromölla Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556428-4734 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bromölla.

Just nu är Party & Fest i Bromölla Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Party & Fest i Bromölla Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-22477 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Party & Fest i Bromölla Aktiebolag är Karlsson, Sammy Alf Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Benny Göran Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kenny Björn Urban som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Alfonsson, Bo Göran som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .