Malmbergs Rör i Nymölla Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Malmbergs Rör i Nymölla Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Bromölla här finns det många olika Aktiebolag. Malmbergs Rör i Nymölla Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Bromölla jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Malmbergs Rör i Nymölla Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556433-8134.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 044-54440 alternativt besöka eller skicka post till Malmbergs Rör i Nymölla Aktiebolag på följande adress Tostebergav. 14, 295 73, Nymölla.

Malmbergs Rör i Nymölla Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Malmbergs Rör i Nymölla Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Malmberg, Sari Elisabet som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva VVS-installationer samt handel med VVS- varor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.