Industriservice i Näsum AB

Skåne län

Information

556442-2284 är organisationsnummer för bolaget Industriservice i Näsum AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Industriservice i Näsum AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som Industriservice i Näsum AB finns i.

Industriservice i Näsum AB har varit registrerat sedan 1992-02-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Industriservice i Näsum AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Industriservice i Näsum AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Industriservice i Näsum AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Industriservice i Näsum AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-24913 eller genom brev på följande adress:
Gröne v. 40, 295 94, Näsum

Bolaget skall bedriva tillverkning, legotillverkning och handel med produkter för takbranschen, underhållsservice till industri och byggsmide samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Industriservice i Näsum AB och det är Bentzer, Jens Bertil Thomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bentzer, Pia Karina Susanne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,