Ronny Anderssons Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

Ronny Anderssons Transport Aktiebolag är ett av många företag som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som Ronny Anderssons Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ronny Anderssons Transport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Ronny Anderssons Transport Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-04-14. Men sedan 1993-01-01 så har Ronny Anderssons Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Erlands v. 1, 295 72, Gualöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ronny Anderssons Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-54131.

Bromölla arbetar för att företag som Ronny Anderssons Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ronny Anderssons Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ronny Anderssons Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ronny Anderssons Transport Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Carl Ronny Vidar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sone Niclas som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisor, Henriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ronny Anderssons Transport Aktiebolag är 556446-8444.