Advokatbyrån Björn Attnarsson Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Advokatbyrån Björn Attnarsson Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Bromölla här finns det många olika Aktiebolag. Advokatbyrån Björn Attnarsson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Bromölla jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Advokatbyrån Björn Attnarsson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556458-9157.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-10130 alternativt besöka eller skicka post till Advokatbyrån Björn Attnarsson Aktiebolag på följande adress Sparbanksg. 7, 294 31, Sölvesborg.

Advokatbyrån Björn Attnarsson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Advokatbyrån Björn Attnarsson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Strömbeck, Lars Peter Kenneth som är född 1961 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall uteslutande att under förutsättning av medgivande från Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.