Dufva & Fornell Fastigheter Aktiebolag

Skåne län

Information

556466-6849 är organisationsnummer för företaget Dufva & Fornell Fastigheter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dufva & Fornell Fastigheter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som Dufva & Fornell Fastigheter Aktiebolag finns i.

Dufva & Fornell Fastigheter Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-04-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dufva & Fornell Fastigheter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Dufva & Fornell Fastigheter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dufva & Fornell Fastigheter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Dufva, Leif Erik -Fornell, Christer

Vill ni komma i kontakt med Dufva & Fornell Fastigheter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-10550 eller genom brev på följande adress:
Jacobig. 1, 294 31, Sölvesborg

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dufva & Fornell Fastigheter Aktiebolag och det är Fornell, Christer som är född 1948 och har titeln VD, Dufva, Leif Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Fornell, Christer som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bogren, John Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor