Bromölla Trävaror AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bromölla Trävaror AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bromölla så är Bromölla Trävaror AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bromölla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bromölla och i Skåne län. Redan 1993-09-08 så skapades Bromölla Trävaror AB och bolaget är har F-skattsedel Bromölla Trävaror AB har haft det sedan 1995-01-01.

Bromölla Trävaror AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556473-0843 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bromölla.

Just nu är Bromölla Trävaror AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bromölla Trävaror AB så går det att nå dem via telefon på 0456-22450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bromölla Trävaror AB är Andersson, Bert Åke Torgny som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulla Sigbritt som är född 1962 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Henriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .