Aktiebolaget Elinstallationer Näsum

Skåne län

Information

Aktiebolaget Elinstallationer Näsum är ett av många bolag som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Elinstallationer Näsum finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Elinstallationer Näsum är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Elinstallationer Näsum som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-01-18. Men sedan 1994-01-01 så har Aktiebolaget Elinstallationer Näsum varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nyängsg. 14, 295 39, Bromölla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Elinstallationer Näsum så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-24631.

Bromölla arbetar för att bolag som Aktiebolaget Elinstallationer Näsum ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Elinstallationer Näsum. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall utföra elinstallationer samt försäljning av elartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Elinstallationer Näsum är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Elinstallationer Näsum och det är följande personer, Molldén, Carl Otto Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Göran Tommy som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Levine, Anna Pernilla Jeanette som är född 1966 och har titeln Suppleant, Molldén, Lena Carola Eva-Charlotte som är född 1960 och har titeln Suppleant, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Elinstallationer Näsum är 556480-6452.