LB Hus Aktiebolag

Skåne län

Information

556482-2319 är organisationsnummer för företaget LB Hus Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LB Hus Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som LB Hus Aktiebolag finns i.

LB Hus Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-01-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LB Hus Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

LB Hus Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LB Hus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Althin, Anders Olof Firman tecknas i förening av -Johansson, Sylvia Christine -Ringdahl, Tomas Kaj Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med LB Hus Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-45500 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsg. 7, 295 38, Bromölla

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, tillverkning och försäljning av prefabricerade småhus och komponenter därtill, äga och förvalta värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LB Hus Aktiebolag och det är Ringdahl, Tomas Kaj som är född 1960 och har titeln Extern VD, Althin, Anders Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallstedt, Bernt Sigvard Georg som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Histrup, Maria Susanne som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sylvia Christine som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Bo Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EESStenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisor, Neckmar, Leif Göran som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor