Hotell Iföhus AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Hotell Iföhus AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Hotell Iföhus AB är ett av dem. Statusen för Hotell Iföhus AB är att Bolaget är aktivt.

Hotell Iföhus AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-07-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hotell Iföhus AB ska trivas.

Hotell Iföhus AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bromölla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurantverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hotell Iföhus AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Hotell Iföhus AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Hotell Iföhus AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-28040.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hotell Iföhus AB är Ljungberg, Björn Eddie som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Britt-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Björn Peter Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Hotell Iföhus AB har 556490-3580 som sitt organisationsnummer.