H S Konsult i Bromölla Aktiebolag

Skåne län

Information

H S Konsult i Bromölla Aktiebolag är ett bolag som finns i Bromölla. I H S Konsult i Bromölla Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haglund, Hans Olle Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Fyhr, Anne Marguerite som är född 1953 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med H S Konsult i Bromölla Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå H S Konsult i Bromölla Aktiebolag på telefon 0456-25696.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med framtagande av kvalitetssystem och rutiner för säkerhet och miljö, utbildning inom kvalitetsarbete för tillverkande företag, företrädesvis inom verkstadsindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är H S Konsult i Bromölla Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

H S Konsult i Bromölla Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

H S Konsult i Bromölla Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och H S Konsult i Bromölla Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för H S Konsult i Bromölla Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

H S Konsult i Bromölla Aktiebolag har 556493-5210 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.