B. Ripps Förvaltnings AB

Skåne län

Information

556495-4930 är organisationsnummer för företaget B. Ripps Förvaltnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B. Ripps Förvaltnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som B. Ripps Förvaltnings AB finns i.

B. Ripps Förvaltnings AB har varit registrerat sedan 1994-09-30 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för B. Ripps Förvaltnings AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

B. Ripps Förvaltnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för B. Ripps Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med B. Ripps Förvaltnings AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-27134 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva herr-, dam- och barnekiperingsaffär, förvalta dotterbolag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med B. Ripps Förvaltnings AB och det är Ripp, Nils Tomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ripp, Bengt Birger som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor,