OM Bäckmans Maskin & Trädgård AB

Skåne län

Information

OM Bäckmans Maskin & Trädgård AB är en verksamhet som finns i Bromölla. I OM Bäckmans Maskin & Trädgård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bäckman, Arne Per-Ola som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäckman, Hans Marcus som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckman, Mats Tommy som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med OM Bäckmans Maskin & Trädgård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå OM Bäckmans Maskin & Trädgård AB på telefon 0456-49120.

Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning samt handel med maskiner såsom trädgårdsmaskiner, handel med fordon såsom personbilsläpar och hästsläpar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är OM Bäckmans Maskin & Trädgård AB av bolagstypen Aktiebolag.

OM Bäckmans Maskin & Trädgård AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

OM Bäckmans Maskin & Trädgård AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-11 och OM Bäckmans Maskin & Trädgård AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för OM Bäckmans Maskin & Trädgård AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

OM Bäckmans Maskin & Trädgård AB har 556495-5408 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.