NA Altanglas AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och NA Altanglas AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och NA Altanglas AB är ett av dem. Statusen för NA Altanglas AB är att Bolaget är aktivt.

NA Altanglas AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-02-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som NA Altanglas AB ska trivas.

NA Altanglas AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Bromölla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utöva verksamhet med inglasning och montering av altaner och balkonger, skorstensrenovering samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NA Altanglas AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är NA Altanglas AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med NA Altanglas AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-28500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Svensson, Ola Niklas.

De som är på något sätt har med NA Altanglas AB är Svensson, Ola Niklas som är född 1981 och har titeln Extern firmatecknare, Svensson, Bo Åke Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Göte Tonny Sigurd som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hentzel, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

NA Altanglas AB har 556506-4358 som sitt organisationsnummer.