Bridgemill Consulting Aktiebolag

Skåne län

Information

Bridgemill Consulting Aktiebolag är ett bolag som finns i Bromölla. I Bridgemill Consulting Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergman, Lars Bertil som är född 1946 och har titeln VD, Bergman, Lars Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sven Erik Henry som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hentzel, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bridgemill Consulting Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bridgemill Consulting Aktiebolag på telefon 0456-25180.

Bolaget skall driva konsultverksamhet huvudsakligen inom områdena management, teknik, marknadsföring och kvalitetsutveckling samt äga och förvalta fast och lös egendom såväl som aktier och värdepapper, även idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bridgemill Consulting Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bridgemill Consulting Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bridgemill Consulting Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Bridgemill Consulting Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bridgemill Consulting Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bridgemill Consulting Aktiebolag har 556512-7353 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.