PMT Petterssons Maskinteknik Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva svets- och montagearbeten, försäljning och uthyrning av industrimaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PMT Petterssons Maskinteknik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bromölla så är PMT Petterssons Maskinteknik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bromölla arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Bromölla och i Skåne län. Redan 1995-05-12 så skapades PMT Petterssons Maskinteknik Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel PMT Petterssons Maskinteknik Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

PMT Petterssons Maskinteknik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556512-8807 är organisationsnummret för företaget som finns i Bromölla.

Just nu är PMT Petterssons Maskinteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med PMT Petterssons Maskinteknik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-20008 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Pettersson, Sven Fredrik

Följande personer är på något sätt aktiva inom PMT Petterssons Maskinteknik Aktiebolag är Pettersson, Sven Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Anette Camilla som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Jan Assar som är född 1937 och har titeln Suppleant, Gummesson, Bo Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.