Olle Svensson Plåt AB

Skåne län

Information

Bolaget skall i in- och utlandet bedriva plåtslageri och plåtbearbetning samt smides- och svetsarbeten inom byggnadsbranschen och verkstadsindustrin jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Olle Svensson Plåt AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bromölla så är Olle Svensson Plåt AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bromölla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bromölla och i Skåne län. Redan 1995-10-16 så skapades Olle Svensson Plåt AB och verksamheten är har F-skattsedel Olle Svensson Plåt AB har haft det sedan 1995-01-01.

Olle Svensson Plåt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556526-4495 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bromölla.

Just nu är Olle Svensson Plåt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Olle Svensson Plåt AB så går det att nå dem via telefon på 0456-12894 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Olle Svensson Plåt AB är Svensson, Bo Vincent som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Hans Olle som är född 1932 och har titeln Suppleant, Hessbo, Knut Ingmar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisor Knut Hessbo AB som är född och har titeln Revisor, .