K-G Paulssons Bär & Grönsaker AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och K-G Paulssons Bär & Grönsaker AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och K-G Paulssons Bär & Grönsaker AB är ett av dem. Statusen för K-G Paulssons Bär & Grönsaker AB är att Bolaget är aktivt.

K-G Paulssons Bär & Grönsaker AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-05-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där företaget finns i jobbar för att företag som K-G Paulssons Bär & Grönsaker AB ska trivas.

K-G Paulssons Bär & Grönsaker AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Bromölla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med bär, frukt och grönsaker äga och förvalta värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K-G Paulssons Bär & Grönsaker AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är K-G Paulssons Bär & Grönsaker AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med K-G Paulssons Bär & Grönsaker AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-26850.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med K-G Paulssons Bär & Grönsaker AB är Paulsson, Karl-Gustav Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Kerstin Ulla-Britt som är född 1957 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

K-G Paulssons Bär & Grönsaker AB har 556531-6758 som sitt organisationsnummer.