Intermontage i Bromölla AB

Skåne län

Information

Intermontage i Bromölla AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där Intermontage i Bromölla AB finns. I Bromölla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Intermontage i Bromölla AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Intermontage i Bromölla AB har haft sedan 1997-01-01. Intermontage i Bromölla AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Intermontage i Bromölla AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Segerv. 2, 295 38, Bromölla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-25756.

Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Intermontage i Bromölla AB Privat, ej börsnoterat.

Intermontage i Bromölla AB har idag 556536-9252 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Intermontage i Bromölla AB

Bolaget skall bedriva byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Intermontage i Bromölla AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Glad, Per-Ola Daniel som är född 1978 och har titeln VD, Glad, Per-Ola Daniel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Glad, Anders Ludvig som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Glad, Lars Anders Peter som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Glad, Patrik Roger Andreas som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln RevisorBDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .